+381/ 021 457-023 •

POZIV NA EKOLOŠKU AKCIJU

Lovački Savez Vojvodine 24/05/2019
img

Poštovani lovci,Članovi lovačkog udruženja, U nedelju, 02. juna 2019. godine se održava jednodnevna ekološka akcija uklanjanja divljih deponija iz lovišta, koja će se odvijati na nivou cele države. Sveobuhvatnu akciju čišćenja prirode od divljih deponija organizuje Lovački savez Srbije u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine Republike Srbije, povodom svetskog dana životne sredine.
Akcija pod nazivom „Sa lovcima do čiste Srbije“ treba da okupi članove svih lovačkih udruženja, koji će na teritoriji svog lovišta demonstrirati u jednom danu, koliko posvećeno lovci brinu o očuvanju prirode tokom svih dvanaest meseci u godini. Pozivamo članove i upravu svih lovačkih udruženja da se odazovu na ovu ekološku akciju i pomognu nam da skrenemo pažnju javnosti na volonterski rad koji godinama ulažemo za dobrobit celokupnog društva, angažujući se u službi očuvanja prirode.
Molimo vas da nakon donošenja odluke o učešdu u akciji “Sa lovcima do čiste Srbije” učinite sledeće:
Da obavezno obavestite lokalno komunalno preduzeće o planiranoj ekološkoj akciji.
Preporučujemo da iskoristite ovu akciju kao mogućnost da pokažete široj javnosti koliko lovci vašeg udruženja brinu o prirodi tokom cele godine i da obavestite lokalne televizijske stanice o ekološkoj akciji koju planirate.
Akcija je otvorena i za ljude koji nisu lovci, a žele da zajedno sa nama učine nešto korisno za životnu sredinu, u skladu sa svojim mogućnostima.
Predsednik
Lovačkog saveza Vojvodine
Novak Andrić s.r


Lovački Savez Vojvodine

24/05/2019