+381/ 021 457-023 •

Pročitajte vesti


Lovački ispit će se održati 25.10.2019.god. (PETAK) sa početkom u 18 sati, u prostorijama Lovačkog saveza Vojvodine, ul.Jovana Đorđevića 4, Novi Sad.

Prilikom prijave za ispit obavezno dostaviti Uverenje o rukovanju oružjem.

Primer uplatnice:

https://drive.google.com/open?id=1I0oFW7Qw6SJK5ud9VQ6oa4ueuTcTxokW

Pročitaj sve...

Na upravo održanom 52. Međunarodnom sajmu LORIST, LSV je imao veoma zapaženu ulogu u organizaciji sajma.
Pored domaćih lovaca štand LSV su posetili i gosti iz Republike Srpske, Mađarske i Rumunije. Takođe, LSV je učestvovao u organizaciji stručnog skupa na temu „Gazdovanje sa populacijom zeca“ i „Sprečavanje pojava paljevina u poljoprivredi radi zaštite divljači“, zatim u organizaciji potpisivanja ugovora između Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Lovačkih udruženja. Kao i svake godine LSV je u saradnji sa Novosadskim sajmom organizovao takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša i obezbedio nagrade za najbolje plasirane.
Za razliku od prošlih godina ove godine je zabeležen masovniji odziv takmičara.
Pobednički pehar osvojilo je LD „Stajićevo,
II mesto LU „Laza Pajić“ koje je ujedno osvojilo i nagradu za najlepše uređen štand,
III mesto LD „Morović“.

Pročitaj sve...

Na finalnoj utakmici održanoj dana 29.09.2019. u Kovilovu strelci iz Vojvodine ostvarili zapažene rezultate. Učestvovalo je ukupno 31 ekipa. od kojih 15 iz Vojvodine.Prvo mesto ekipno osvojilo je LU Gložan,treće mesto LU Barice,četvrto LU Šljuka-Titel.
Od pojedinaca prvo mesto je zauzeo Bohuš Mihal/mladji iz ekipe LU Gložan,treće mesto zauzeo je Fabri Miško a četvrti je bio Egelja Maksim.

Pročitaj sve...